• Wij maken uw perfecte BBQ!
  • Bel ons: +32 477 37 11 04
  • Uitmuntende service!
Sebar BBQ'S » BBQ huren

Barbecues huren bij Sebar te Mol


Ga je binnenkort trouwen, organiseer je een lentefeest voor jouw buren of is het tijd om een communiefeest te organiseren en ben je op zoek naar een gepast menu? Met een barbecue van Sebar scoor je altijd! Vis, vlees en zelfs groenten krijgen een unieke smaak door het op de barbecue klaar te maken.

 

Vooral als het om een eenmalige gebeurtenis gaat, kan het nogal prijzig uitvallen om een barbecue te kopen en kijk je daarom waarschijnlijk liever uit naar een andere, goedkopere oplossing. Bij Sebar Barbecues in Mol kan je terecht om een professionele BBQ te huren voor een dag, weekend of een langere periode, alles is mogelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Wij verhuren alle soorten BBQ’s


BBQ smoker
Huur een kleine, (middel)grote of extra grote barbecue smoker en blaas al je gasten omver met de onovertreffelijke smaak van jouw barbecue. Onze barbecue smokers zijn gemakkelijk verplaatsbaar en voorzien van een regelbare luchttoevoer, een afneembare schouw met rookklep en een emmertje voor de opvang van vet. Een smoker kan je verwarmen met hout, houtskool, gas of een combinatie van de drie.


BBQ trailer
Een BBQ trailer is een grote smoker die je makkelijk aan je wagen kunt hangen. Onze BBQ trailers zijn uitgerust met een uitschuifbare grill en extra werkbladen voor optimaal gebruiksgemak.


BBQ grill ring
Onze barbecue square & grills zijn de ultieme versmelting van stijl en smaak. Bak je vlees, vis of groenten op de ring en gebruik je barbecue na de maaltijd als vuurschaal om meer sfeer te creëren in je tuin of op je terras.


Sebar Barbecues staat voor een topservice


Heb je een beroep gedaan op Sebar Barbecues voor jouw personeelsfeest, verjaardagsfeest of ander evenement? Dan heb je gekozen voor het totaalpakket. Vanaf het eerste moment waarop je contact opneemt met ons tot na de levering van je BBQ, staat ons team klaar met deskundig advies op maat van jouw behoeften.

 

Weet je niet goed welke BBQ geschikt is voor jouw gelegenheid, ben je op zoek naar gebruikstips of heb je een vraag over het onderhoud? Wij helpen je graag verder.