• Wij maken uw perfecte BBQ!
  • Bel ons: +32 477 37 11 04
  • Uitmuntende service!
Sebar BBQ'S » BBQ kopen

Een Sebar Barbecue kopen? Laat je verzorgen van A-Z


Een barbecue kopen is niet iets waar je licht overheen zou mogen gaan. We willen namelijk allemaal dat onze barbecue jarenlang meegaat, onderhoudsvriendelijk is en ons elke keer opnieuw een smaakvolle maaltijd bezorgt. Daarom is het belangrijk om een onderneming uit te kiezen die je verzekert van een bijzonder hoge kwaliteit.

 

Bij Sebar in Mol worden alle BBQ’s volledig met de hand gemaakt. Omdat wij zelf toezien op de zorgvuldige productie, kunnen wij onze klanten garanderen dat al onze toestellen geschikt zijn voor veelvuldig gebruik en jou steeds weer een unieke ervaring zullen bezorgen.

 

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan professionele BBQ’s?


Ruim aanbod aan professionele BBQ’s


Ben je op zoek naar een authentieke smoker BBQ voor een optimale ervaring? Wij verkopen kleine, middelgrote en grote smoker BBQ’s waarmee je zowel direct als indirect kunt grillen. Wil jij een combinatie van de twee? Dat kan uiteraard ook. Hou jij van barbecueën op de ring op een sfeervolle vuurschaal?

 

Wij bieden jou een gevarieerd aanbod aan barbecue square & grills in alle voorstelbare afmetingen. Ben jij liefhebber van de Argentijnse keuken en zou je je vlees graag grillen zoals de echte Argentijnen dat doen? Vraag naar ons aanbod aan Argentijnse grilltoestellen. Een barbecue op maat laten maken of een barbecue trailer kopen, behoort eveneens tot onze veelzijdige mogelijkheden.


Barbecues kopen met service van Sebar.


Heb je ervoor gekozen om een duurzaam barbecuetoestel te kopen bij Sebar Barbecues? Dan heb je in de eerste plaats gekozen voor kwaliteit, schoonheid en jarenlange garantie. Maar dat is nog niet alles! Wij staan garant voor een uitstekende service om al onze klanten optimaal te kunnen dienen.

 

Ons voltallig team wordt constant bijgeschoold opdat ons cliënteel steeds de beste kooktips en -ervaring meekrijgt. Heb je één van onze barbecue smokers gekocht maar weet je niet goed hoe je hem juist dient te gebruiken? Wij staan elke dag opnieuw klaar met deskundig advies.