• Wij maken uw perfecte BBQ!
  • Bel ons: +32 477 37 11 04
  • Uitmuntende service!
Sebar BBQ'S » BBQ op maat kopen

Barbecue op maat laten maken door Sebar te Mol


Wanneer we een keuken voor binnenshuis kiezen hebben we graag dat deze aan al onze wensen beantwoordt. In het geval van een buitenkeuken hoeft dat niet anders te zijn.

 

Bij Sebar Barbecues kan je een buitenkeuken laten maken die voor 100% voldoet aan jouw persoonlijke behoeften. Vooral als eigenaar van een restaurant of een cateringbedrijf, is het interessant om een barbecue op maat te laten maken.

 

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor een barbecue op maat?


Voordelen van een Sebar barbecue op maat


Een barbecue op maat laten maken kost je iets meer als een standaard toestel maar je haalt er dan ook meerdere, aantrekkelijke voordelen uit:


Je kiest de afmetingen
Ben je eigenaar van een feestzaal met een grote capaciteit of werk je als traiteur voor (kleinschalige) privéfeestjes? Met een barbecue op maat beslis je zelf over de afmetingen.


Je kiest de extra opties
Wil jij een barbecue met een vleesrooster die in de lengte geplaatst wordt, heb je graag een toestel met uitneembare onderdelen of heb je een speciale voorkeur voor de handgrepen? Jij bepaalt de extra opties.


Betaalbaar
Omdat wij al onze barbecues zelf produceren van a tot z en er bijgevolg geen tussenpersonen nodig zijn, kunnen wij betaalbare barbecues op maat aanbieden.

 

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw barbecue op maat? Sebar informeert je graag verder!


Het aanbod van Sebar Barbecues


Er zijn mensen die van een barbecue smoker houden terwijl anderen de voorkeur geven aan een grill ring. Daarom kan je bij Sebar alle soorten barbecues op maat laten maken.


• Barbecue smoker op maat
• Barbecue square grill op maat
• Barbecue grill ring op maat
• …

 

Heb je een speciale wens voor de barbecue voor jouw restaurant of droom je van een barbecue op maat voor particuliere doeleinden? Wij maken hem voor jou!